Train-the-trainer

Voor het begeleiden van een MFO maakt u best gebruik van een getrainde moderator. Niet alleen om de avond in goede banen te leiden, maar ook om inhoudelijke vragen te beantwoorden. U kan een externe moderator inhuren (klik hier) of zelf één van onze geaccrediteerde train-the-trainer opleidingen volgen.

Tijdens deze opleidingen wordt u inhoudelijk voorbereid, telkens in functie van het gekozen onderwerp. We laten steeds een specialist (arts of apotheker) ter zake aan het woord en de ondersteunende materialen worden toelicht. Daarnaast geven we praktische en concrete tips om succesvol een lokaal MFO-project op te zetten.

Na deze train-the-trainer opleiding bent u een erkende moderator dus in staat om zelf een MFO-project te organiseren of moderator te zijn in andere regio's.

Opgelet: Door in te schrijven via deze weg gaat u akkoord dat uw gegevens worden verzameld & verwerkt door KAVA en Domus Medica. Gegevens die via deze weg worden verzameld worden enkel gebruikt om uw informatie te bezorgen rond het MFO.

Meer informatie omtrent de privacyverklaring van KAVA vindt u hier terug.

Meer informatie omtrent de privacyverklaring van Domus Medica vindt u hier terug.

Komende evenementen
Train-the-trainer griep- en pneumococcenvaccinatie (webinar)
Train-the-trainer vaccinatie

Lange Leemstraat 187
2018 Antwerpen

Stuur ons een boodschap

© 2018 - Domus Medica vzw - KAVA