Evenementen

Domus Medica & de Vlaamse beroepsverenigingen van apothekers organiseren verschillende geaccrediteerde & gratis events om u zo optimaal voor te bereiden op het succesvol organiseren van een MFO. Eerst en vooral zijn er praktische infosessies, waarin meer algemene uitleg wordt gegeven over het concept van MFO en hoe aan te pakken. Ten tweede zijn er zogenaamde train-the-trainer opleidingen waarbij je wordt opgeleid om zelf een MFO te modereren en te organiseren. Alle didactische materialen worden toegelicht door een specialist ter zake en er worden concrete tips gegeven. Als laatste organiseren we ook aanvullende wetenschappelijke infosessies. Zo bent u optimaal voorbereid om zelf een leuk, interactief MFO-project te organiseren!

Komende evenementen

 • Train-the-trainer: MFO DOAC
  Train-the-trainer: MFO DOAC
  Sint-Martens-Latem
  15 feb. 20:15 – 22:15
  Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 157, 9830 Sint-Martens-Latem, België
  Binnen deze train-the-trainer belichten we de casuïstiek en focussen op welke afspraken jullie kunnen maken tussen arts/apotheker. Na de sessie zijn jullie eveneens in staat om zelf een MFO te geven. Accreditatie in aanvraag Spreker: Dr. Apr. Sara Desmaele

​​Opgelet: Door in te schrijven via deze weg gaat u akkoord dat uw gegevens worden verzameld & verwerkt door KAVA en Domus Medica. Gegevens die via deze weg worden verzameld worden enkel gebruikt om uw informatie te bezorgen rond het MFO.

Meer informatie omtrent de privacyverklaring van KAVA vindt u hier terug.

Meer informatie omtrent de privacyverklaring van Domus Medica vindt u hier terug.