top of page
Train-the-trainer MFO antipsychotica (middag)
Train-the-trainer MFO antipsychotica (middag)

di 05 mrt

|

Teams - link volgt

Train-the-trainer MFO antipsychotica (middag)

Tijdens deze geaccrediteerde TTT krijg je handvaten om zelf een MFO rond dit thema te organiseren. En daarmee de zorg voor patiënten in uw regio te optimaliseren. We bieden informatie om wegwijs te geraken in het gamma aan antipsychotica, en aan een zorgzaam gebruik ervan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

05 mrt 2024, 12:30 – 14:00

Teams - link volgt

Over het evenement

Antipsychotica zijn een heterogene groep geneesmiddelen, gebruikt in diverse indicaties. Het gebruik ervan in België is echt wel hoog te noemen, zeker in WZC. Het opvolgen van nevenwerkingen en interacties is dat niet.

Met dit MFO bieden we informatie om wegwijs te geraken in het gamma aan antipsychotica, en aan een zorgzaam gebruik ervan. Ongewenste effecten (extrapiramidaal, anticholinerg, metabool) zijn immers legio.

Tijdens deze TTT krijg je handvaten om zelf een MFO rond dit thema te organiseren. En daarmee de zorg voor patiënten in uw regio te optimaliseren.Het MFO-programma voorziet in casuïstiek en achtergrondinformatie om het MFO-overleg te organiseren. Het is vooral aan de arts en apotheker om er werkelijk mee aan de slag te gaan. Doet u mee?

Accreditatie voor artsen (1,5 CP ethiek en economie) en apothekers in aanvraag.

Deel dit evenement

bottom of page